Winnares verloting Cinderella dekbed bekend

Dekbedden en hoofdkussens specialist Deltex uit Delden verlootte onder de bezoekers van de laatste fabrieksverkoop een Cinderella dekbed. Uit de vele ingevulde vouchers is de gelukkige winnares Elise Haarman. Van harte gefeliciteerd!

We danken iedereen voor hun deelname en we feliciteren Elise met haar Cinderella dekbed. Geen dekbed gewonnen, maar wel toe aan een nieuwe? De medewerkers van Deltex helpen u graag om uw ideale dekbed te vinden tijdens de volgende fabrieksverkoop op zaterdag 7 oktober 2017. Van 9:00 tot 14:00 uur worden restantvoorraden en B-keuze dekbedden, hoofdkussens en dekbedovertrekken verkocht tegen spectaculaire prijzen. Naast de eigen merken van Deltex verkopen we ook diverse bekende merken, waaronder Cinderella en Walra. Profiteer van kortingen die wel kunnen oplopen tot 70% op de winkelprijs. Wilt u op de hoogte blijven van de fabrieksverkoop? Meldt u zich dan hier aan.

Deltex is een Twents familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw dekbedden, hoofdkussens en slaapzakken produceert van hoogwaardige kwaliteit. De producten voldoen aan marktconforme eisen, maar hebben daarnaast ook onmiskenbaar hun eigen karakter. Deltex voert een aantal merken, zoals Cinderella en Sanidor, maar produceert ook onder private label. De producten zijn verkrijgbaar bij grootwinkelbedrijven en detaillisten. Dat u met de producten van Deltex verzekerd bent van een goede prijs/kwaliteit verhouding is inmiddels wel bewezen. De fabrieksverkoop is een mooie kans om tegen zeer aantrekkelijke prijzen rechtstreeks bedtextiel in te slaan. Aan de Brinkweg 28 in Delden bent u zaterdag 7 oktober van harte welkom! De vorige fabrieksverkoop was een groot succes! We verwachten weer een grote opkomst. Dus wees er snel bij, want op=op!