Cinderella

Je leeft, je zorgt, je geniet. Hoe jouw dag er ook uitziet, aan het begin en einde ervan is daar altijd Cinderella die je omringt met een weldadig gevoel van comfort. Met Cinderella creëer jij je eigen wereld van zachtheid om heerlijk in weg te dromen tot je uitgerust en fris weer wakker wordt. Cinderella is ‘easy’. Bewezen, hoogwaardige materialen en een zeer uitgebreid assortiment dekbedden en kussens verzekeren je van de allerbeste slaapbeleving. Zo stimuleert Cinderella je om het beste te halen uit elke dag. Gezond, sprankelend en liefdevol.

Cinderella, live up to your dreams.

Cinderella visual 1
Cinderella Contour groep uitsnede

Voor elke slaapwens

Kies voor kort of extra lang, winterdik of zomerdun. Voor natuurlijk of juist synthetisch, wasbaar of zelfs anti-allergisch. Wat je slaapwens ook is: je vindt het bij Cinderella.

Close up hoeklint Cinderella dekbed

Het Cinderella-effect

Cinderella is het grootste en bekendste bedtextielmerk van Nederland. Geen wonder, want Cinderella staat gelijk aan slaapcomfort. Aan pure kwaliteit dankzij hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking.

Label Cinderella dekbed

Sweet dreams...

Maak het leven een beetje mooier en verwen jezelf. Wikkel je dekbed om je heen, leg je hoofd op je kussen en droom ontspannen weg. Soms ligt geluk gewoon binnen handbereik.

MG 1684 met vink

Goed getest

De Consumentenbond geeft onze dekbedden steevast positieve testresultaten. Daar zijn we erg blij mee. Het betekent namelijk dat veruit de meeste Nederlanders lekker uitgerust wakker worden.

Voor elke leeftijd, lengte en slaapwens het juiste bedtextiel

Je vindt bij Cinderella een compleet assortiment dekbedden en hoofdkussens. En met ‘compleet’ bedoelen we ook echt compleet. Zo hebben we bedtextiel dat isoleert of zelfs extra isoleert. Dekbedden en hoofdkussens met een natuurlijke vulling of juist een synthetische, voor elk seizoen en in allerlei afmetingen. Kortom: bedtextiel voor peuters, tieners en volwassenen. Maar ook voor koukleumen, langslapers en twijfelaars. Zo creëer jij met Cinderella gemakkelijk voor jezelf –en eigenlijk voor iedereen- de ideale slaapomgeving.

Katoen visual

Het grootste en bekendste merk van Nederland

Cinderella is het grootste en bekendste merk van Nederland als het gaat om dekbedden en hoofdkussens. Daar zijn we best trots op en het zegt ook iets. Het betekent namelijk dat Nederlanders waarde hechten aan een goede nachtrust. Bij Cinderella maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen en is ook de afwerking altijd netjes. Zo laten we een groot deel van Nederland uitgerust wakker worden. Heb jij het Cinderella-effect al ervaren?

Slapen onder een wolkje

Alle vulmaterialen isoleren goed en zijn vederlicht. We controleren onze grondstoffen zorgvuldig voordat we ze gebruiken.

Benieuwd naar het Cinderella-effect?

Neem contact met ons op als je dealer wilt worden

Stuur ons een e-mail