Walra

Sinds 1873 is Walra hét merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Dat zie je terug in heerlijk zachte materialen, verfijnde kleuren en prachtige dessins.

Walra maakt luxe bereikbaar. Neem nou de basiscollectie hoofdkussens en dekbedden. Ze zorgen voor een ultiem gevoel van comfort. Om ’s avonds heerlijk in weg te kruipen of om ’s morgens lekker wat langer te blijven liggen. Dat is wat ze bij Walra noemen: de kracht van zacht.

Walra intro
Walra citybag rechts uitsnede

Al bijna 150 jaar

Walra geeft warmte, stijl en gezelligheid aan elk interieur. Geen wonder dus dat het merk een vaste plek heeft veroverd in vele huishoudens. Heb jij al een Walra?

Stapel dekbedden

De kracht van zacht

Jij weet het ook. De mooiste momenten in het leven zijn momenten van zachtheid. Van lief zijn voor elkaar en voor jezelf. Walra helpt je daarbij.

Walra bijzonder

Alleen écht bijzondere items

Walra staat voor kwaliteit. Maar ook voor geluk, beleving en sfeer. Dat betekent maar één ding: eindeloos slaapplezier met de dekbedden en hoofdkussens uit de Walra-collectie.

Walra bewust genieten

Bewust genieten

Je staat volop in het leven en doet alles met 100%. Gelukkig kun je daarbij vertrouwen op Walra die je in je dagelijkse routines helpt óók even stil te staan om te ontspannen en te genieten.

Walra maakt luxe bereikbaar

Walra is als jouw onzichtbare huisgenoot

In bed ploffen

Schud de dag van je af en kruip ’s avonds onder een echte Walra.
Je hebt het verdiend.

Wil je de kracht van zacht zelf ervaren?

Neem contact met ons op als je dealer wilt worden.

Neem contact met ons op