Deltex

Deltex is een bedrijf met traditie. En die bouw je alleen op met een vooruitziende blik. Met onze ervaring en kennis dragen we graag bij aan een van de basisbehoeften van de mens: een goede nachtrust. Daartoe brengen we kwaliteit, comfort en uitstraling met elkaar in evenwicht.

Bekijk hier het jubileumboek.

Alles voor een ongestoorde nachtrust

Slapen is voor iedereen anders. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we aan welke basis-eisen beddengoed moet voldoen om een ongestoorde nachtrust te garanderen. Tegelijkertijd maakt ons uitgebreide aanbod oplossingen op maat mogelijk. De hoogste kwaliteit grondstoffen, traditioneel vakmanschap en geavanceerde productietechnieken staan samen borg voor hoogwaardige producten in alle prijsklassen. Daarnaast biedt elke categorie extra’s naar keuze. Met constante aandacht voor trends en innovatie houden we onszelf wakker, zodat we regelmatig en met succes noviteiten kunnen introduceren.

showroom

 

Het beste voor elk bed

Geen bed zo bijzonder of Deltex heeft er de juiste oplossing voor. Van hotels tot ziekenhuizen en van kazernes tot bungalowparken. We leveren aan grootwinkelbedrijven en detailhandel. Deltex is de grootste leverancier van slaaptextiel voor Nederlandse vakantieparken en gerelateerde projectmarkten. Voor  de institutionele markt, zoals zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen, produceren we hoogwaardige, kookwasbare medische dekbedden en kussens.

Over-deltex-slider2

Veel meer nog dan een naam is Deltex een begrip. Daar zijn we trots op. Onze producten voldoen aan marktconforme eisen, maar hebben onmiskenbaar hun eigen karakter. Als het om kwaliteit gaat laten we niets aan het toeval over. Daarom vindt meer dan 90 procent van de productie plaats in eigen huis, in het Twentse Delden. Zo garanderen we korte lijnen, optimale kwaliteitsbeheersing en de snelst mogelijke levering.

Onze klanten kunnen rekenen op betrouwbaarheid en persoonlijke service. Iedere medewerker, van inkoop tot productie, begrijpt dat elke markt zijn eigen eisen stelt en weet daarop te anticiperen. Wensen en verwachtingen van de individuele opdrachtgever zijn leidend. Flexibiliteit is bij ons een werkwoord. Wij rusten niet voordat onze klanten tevreden zijn!

Werken bij Deltex?

Wil jij ook werken bij een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf? Bekijk dan onze vacatures!

Deltex is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en BSCI. Daarnaast gaan we als bedrijf steeds groener denken en doen, hierover binnenkort meer!

Logo ISO 9001-14001-01-01

bsci-logokopie