Healthcare BeddingMedisch assortiment

Sanidor Health Care Bedding

Het Sanidor Health Care Bedding dekbed is kookwasbaar en uitermate geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huisstofmijt, bacteriën en schimmels.
Middels zilverionen worden onaangename geurtjes voorkomen, de werking wordt door intensief gebruik en wassen niet beïnvloed.

Sanidor producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor beschikken ze over de volgende functionele eigenschappen:

  • Trevira Fill Bioactive synthetische vezel
  • optimale hygiëne en desinfecterende werking
  • industrieel kookwas- en droogbaar
  • uitstekende duurzaamheid

Health Care dekbed

Het Sanidor Health Care dekbed is kookwasbaar en uitermate geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huismijt, bacteriën en schimmels. Middels zilverionen worden onaangename geurtjes voorkomen, de werking wordt door intensief gebruik en wassen niet beïnvloed. Dit dekbed is er in een enkele – en een vier seizoenen uitvoering. Klik op specificaties voor meer informatie.

Specificaties (PDF)

Health Care hoofdkussen

Het Sanidor Health Care Bedding hoofdkussen is kookwasbaar en uitermate geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huismijt, bacteriën en schimmels. Middels zilverionen worden onaangename geurtjes voorkomen, de werking wordt door intensief gebruik en wassen niet beïnvloed.

 

Specificaties (PDF)

Health Care matrastopper

De matrastopper biedt extra bescherming tegen bacterien, huismijt en schimmerls vanaf de matras. Bovendien zorgt de matrastopper voor extra comfort.

 

 

Specificaties (PDF)