Medewerker Sales Support

Krijg jij er ook energie van wanneer een offerte een order wordt dankzij jouw bijdrage? Zet je graag dat stapje extra om iets voor elkaar te krijgen? Ben jij organisatorisch sterk, accuraat en zorg jij graag voor goede communicatie met interne en externe klanten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Deltex

Deltex maakt al 60 jaar beddengoed op z’n best. In ons bedrijf in het Twentse Delden produceren we dekbedden en hoofdkussens. Deltex is een bedrijf met traditie een bedrijf met traditie; dat bouw je alleen op met een vooruitziende blik. Met onze ervaring en kennis dragen we graag bij aan één van de basisbehoeften van de mens: een goede nachtrust. Daartoe brengen we kwaliteit, comfort en uitstraling met elkaar in evenwicht. Deltex levert eigen merken, maar ook private labels van gerenommeerde retailers.

Daarnaast heeft Deltex voor de komende jaren een mooie groeiambitie in het vooruitzicht en zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die hier graag aan wil bijdragen.

Medewerker Sales Support

Als Medewerker Sales Support word jij voornamelijk verantwoordelijk voor grote klantprojecten en daarnaast coördineer je binnengekomen orders van A tot Z. De projecten die je uitvoert doe je voor bestaande klanten en prospects, waarin je samenwerkt om op tijd de juiste producten in de winkel te hebben liggen.

Zo zou je dag eruit kunnen zien
Jouw dag begint met een gesprek met één van je vaste klanten over een grote order en de status van de levering. Jij schakelt met de expeditie en zorgt dat de order op tijd geleverd wordt. Aan het einde van de ochtend belt jouw buitendienst collega; hij heeft een bezoek gepland bij een van de A-klanten. Jij begint alvast met de voorbereiding voor dit bezoek zodat jullie als team goed voorbereid zijn tijdens het bezoek. Jij zorgt na die tijd voor het bezoekverslag en doet de opvolging van de te nemen acties. Tijd voor de lunch en om even de benen te strekken tijdens een wandeling met je collega’s.

Na de middagwandeling check jij bij een andere klant hoe de producten bevallen en of er nog vragen zijn. Midden op de middag heb jij een meeting met verschillende afdelingen waarin jij de opstart van een nieuw project coördineert. Rond 4 uur krijg je de eerder verzonden offerte akkoord. Dit bespreek jij met de productieafdeling zodat ze aan de slag kunnen!

Kortom, een functie waarbij jij het overzicht hebt over alle orders en projecten. Jij weet er steeds voor te zorgen dat nieuwe en bestaande klanten ook klant blijven.

Wat heb jij nodig?

Jij bent een echte regelaar en weet goed meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Daarin houd jij het overzicht. Je werkt klantgericht, krijgt dingen voor elkaar en durft mensen aan te spreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast heb jij veel energie en een positieve insteek!

• Goede beheersing van de Nederlandse taal, bij voorkeur ook Duits en Engels
• Minimaal MBO-4 denk- en werkniveau
• Minimaal 3 jaar binnendienstervaring
• Minimaal 32 uur beschikbaar

Het salesteam

Het salesteam bestaat uit een salesmanager die samen met de buitendienst collega en 3 binnendienst collega’s verantwoordelijk is voor sales. Door het vertrek van één van de binnendienst collega’s komt deze functie vrij. De functie wordt samen met jou ingericht tot een sleutelrol binnen het sales team. Genoeg uitdaging voor jou!

Een talentscan kan onderdeel uitmaken van deze procedure.

Wat krijg jij?

Naast een goede basis van een uitstekend salaris;

• Volop ontwikkel mogelijkheden
• 25 vakantiedagen en 3 roostervrije dagen (fulltime)
• Deelname aan uitjes en feestjes
• Natuurlijk slapen onder het fijnste beddengoed

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Dan willen wij graag kennismaken met jou! Laat ons weten waarom jij geschikt bent voor deze functie. Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar hr@deltex.nl

Ook deel uitmaken van dit enthousiaste team?

mail je CV en motivatie