De Tesselaer

Een goede nachtrust is alles. Daarom zet De Tesselaer hoog in op slaapcomfort. Elk item is zacht, soepel en sterk. Voor die kwaliteit hoeven we alleen maar te gebruiken wat de natuur ons te bieden heeft. Ons geheim? Zuivere wol van Texelse schapen. Die houdt je warm tijdens koude nachten en koel op dagen dat de zon maar niet onder lijkt te gaan. Ze is bovendien vochtregulerend en aangenaam veerkrachtig. Elk slaapitem in de collectie kan bovendien volledig gerecycled worden. Comfortabel, gezond en duurzaam dus. Dát is nog eens lekker in slaap vallen.

Tesselaer man blanket
Tesselaer veerkracht

Ongekende veerkracht

Dankzij de kroezing van de wol behoudt jouw bedtextiel goed zijn vorm. Nacht na nacht. Perfect dus voor diep-onder-de-wol-slapers, langslapers en op-het-bed-springers.

Relax

Relax!

Neem jij altijd je eigen dekbed of hoofdkussen mee als je ergens anders gaat slapen? Je ontvangt de producten in een luxe reis- en bewaartas. Handig!

Tulp uitsnede

Eerlijk geproduceerd

Met De Tesselaer kies je voor duurzaam geproduceerd bedtextiel van Nederlandse bodem. Je draagt dus slapend bij aan het behoud van onze wereld.

Pure new wool

Het beste van de natuur

Wij combineren duurzame wol met een 100% katoenen tijk. Deze twee natuurproducten geven je soepelheid, natuurlijke isolatie en zacht comfort. Slaap lekker!

Texeldroom Pure New Wool

Puur natuur

Wij combineren duurzame wol met een 100% katoenen tijk. Deze twee natuurproducten geven je soepelheid, natuurlijke isolatie en zacht comfort. Slaap lekker!

Texeldroom 4seizoenen

4 seizoenen

Dun dekbed voor de zomer, dikker dekbed voor lente/herfst en beide dekbedden voor de winter.

Texeldroom nederlands product

Nederlands product

Met Texeldroom kies je voor duurzaam geproduceerd bedtextiel van Nederlandse bodem. Je draagt dus slapend bij aan het behoud van onze wereld.

Texeldroom baal wol

Uitstekende vochtregulatie

Wist je dat wol heel goed in staat is om vocht op te nemen en te reguleren?

Van schaap tot behaaglijk dekbed

Het Texelse schapenras leeft in West-Europa. Zodra de temperaturen toenemen, willen de schapen van hun warme vacht af. We laten hun wol vervolgens wassen in de Ardennen. Het water in de Ardennen is namelijk zo zuiver dat er maar weinig -uiteraard milieuvriendelijke- toevoegingen nodig zijn om de wol schoon te wassen.

Van schaap tot behaaglijk dekbed

Texelaar schapen staan bekend om hun bijzonder warme en dichte vacht. De haren hebben een natuurlijke kroezing. Dit schapenras, oorspronkelijk afkomstig van het Nederlandse eiland Texel, heeft zich door de eeuwen heen aangepast aan de vaak ruige en winderige omstandigheden van het gebied.

Van nature anti-allergisch

Zuiver scheerwol is totaal niet aantrekkelijk voor huisstofmijt. Bovendien is de tijk ook nog eens zo dichtgeweven dat de mijt wordt tegengehouden.

Wol is van nature anti-allergisch

Zuiver scheerwol is totaal niet aantrekkelijk voor huisstofmijt. Bovendien is de tijk ook nog eens zo dichtgeweven dat de mijt wordt tegengehouden.

Volume en veerkracht voor directe ontspanning

Schapenwol

Zodra de temperaturen toenemen, willen de schapen van hun warme vacht af. We laten hun wol vervolgens wassen in de Ardennen. Het water in de Ardennen is namelijk zo zuiver dat er maar weinig -uiteraard milieuvriendelijke- toevoegingen nodig zijn om de wol schoon te wassen.

Eén en al souplesse

De tijk is heel fijngeweven, wel 233 draden per inch. Hierdoor valt het dekbed soepel om je heen.

Waar kunt u ons vinden?

Heb je een vraag over dit mooie merk?

Neem contact met ons op