Texeldroom

Het Texelaarschaap is het beroemdste schaap in Nederland. Eén keer per jaar worden alle schapen geschoren. Deze wol is een fantastisch vulmateriaal voor dekbedden en kussens.

Schaap blij, wij blij!


De wol van het Texelaarschaap heeft het vermogen om een warme en knusse omgeving te creëren, wat natuurlijk een ideale setting is voor heerlijk dromen.
Het natuurlijke comfort en de zachtheid van wol helpen om stress te verminderen en om echt te ontspannen.

Slaap en droom heerlijk verder!

Texeldroom Pure New Wool

Puur natuur

Wij combineren duurzame wol met een 100% katoenen tijk. Deze twee natuurproducten geven je soepelheid, natuurlijke isolatie en zacht comfort. Slaap lekker!

Texeldroom 4seizoenen

4 seizoenen

Dun dekbed voor de zomer, dikker dekbed voor lente/herfst en beide dekbedden voor de winter.

Texeldroom nederlands product

Nederlands product

Met Texeldroom kies je voor duurzaam geproduceerd bedtextiel van Nederlandse bodem. Je draagt dus slapend bij aan het behoud van onze wereld.

Texeldroom baal wol

Uitstekende vochtregulatie

Wist je dat wol heel goed in staat is om vocht op te nemen en te reguleren?

Van schaap tot behaaglijk dekbed

Texelaar schapen staan bekend om hun bijzonder warme en dichte vacht. De haren hebben een natuurlijke kroezing. Dit schapenras, oorspronkelijk afkomstig van het Nederlandse eiland Texel, heeft zich door de eeuwen heen aangepast aan de vaak ruige en winderige omstandigheden van het gebied.

Schapenwol

Zodra de temperaturen toenemen, willen de schapen van hun warme vacht af. We laten hun wol vervolgens wassen in de Ardennen. Het water in de Ardennen is namelijk zo zuiver dat er maar weinig -uiteraard milieuvriendelijke- toevoegingen nodig zijn om de wol schoon te wassen.

Wol is van nature anti-allergisch

Zuiver scheerwol is totaal niet aantrekkelijk voor huisstofmijt. Bovendien is de tijk ook nog eens zo dichtgeweven dat de mijt wordt tegengehouden.

Eén en al souplesse

De tijk is heel fijngeweven, wel 200 draden per inch. Hierdoor valt het dekbed soepel om je heen.

Waar kunt u ons vinden?

Heb je een vraag over dit mooie merk?

Neem contact met ons op