Eastlands

Eastlands staat voor puur Twents leefcomfort.

Voor ontspanning in het uitgestrekte groene landschap. Voor kwaliteit en gemak zoals alleen eerlijk vakmanschap je kan brengen. En voor lange, herstellende nachten. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig om ervoor te zorgen dat jij ’s morgens wakker wordt met maar één gedachte: dát was een goeie nacht.

Een nacht in de Eastlands, is een nacht onder behaaglijke dekbedden en omringd door zachte kussens. De Engelsen wisten dat al in 1830: voor de beste textielproducten moest je in de eastlands zijn.


DELTEX KLEURCORRECTIE 586 A2656

Geproduceerd in Twente

Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art- machinepark in ons productiebedrijf in Delden hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

Delden 4 seizoenen IMG 5178

4 seizoenen dekbedden

Een 4 seizoenen dekbed is erg veelzijdig en biedt je het gehele jaar door een comfortabel dekbed. Een vier seizoenen dekbed is te gebruiken wanneer het ’s zomers warm is, maar ook tijdens koude winterdagen.

Scherp geprijst foto

Scherp geprijsd

Een goed én fijn geprijsd product dat is gemaakt door de beste ambachtelijke dekbedmakers van Twente.

DELTEX KLEURCORRECTIE 586 A8598

Breed assortiment

De Eastlands collectie heeft alle ingrediënten om ervoor te zorgen dat jij ’s morgens wakker wordt met maar één gedachte: dát was een goeie nacht.

Twentse schaapskudde

In het mooie Twentse Delden graast een aantal schapen. De wol die deze schapen eens per jaar geven wordt in dezelfde plaats een heerlijk 4 seizoenen dekbed geproduceerd. Dankzij deze unieke wol vormen deze dekbedden de speciale "limited edition" van Eastlands. Verkrijgbaar bij Dekbed.nl


Puur Twents Slaapcomfort

Een brede collectie dekbedden & hoofdkussens gevuld met natuurlijke & synthetische vezels of een combinatie hiervan. Kwaliteitsbewust & duurzaam in Nederland geproduceerd, in Delden (Twente) om precies te zijn: wel zo vertrouwd!
Waar voor je geld, aantrekkelijke advies consumentenprijzen.

Daar waar de zon opkomt

In Twente leren we je lekker slapen.
In de Eastlands kom je tot rust.

Waar kunt u ons vinden?

Heb je een vraag over dit Twentse merk?

Stuur ons een e-mail